Fotoshoot | mei 2017 | Djax

Als je bijna 1 bent en een hele stoere bink, dan moet ik best wel wat uit de kast halen om deze kleine man aan het lachen te krijgen.

De stoere Djax wordt bijna 1 en dat is natuurlijk een super reden om een fotoshoot te doen. Deze leeftijd vliegt voorbij. En hoe leuk is het om een foto op de uitnodiging te zetten?  Met helium ballonnen is het altijd feest.  “Hoe kan dat?! De ene ballon vliegt wel omhoog en de andere wel blijft liggen?” Djax kijkt zijn ogen uit. Gewapend met een feestmuts, nijntje muziek en veel geduld krijgt hij de smaak goed te pakken en kan Djax van het speciaal opgezette feestje voor hem genieten.

Wil jij ook zo’n toffe shoot met jouw stoere zoon of dochter? Boek deze dan nu bij ons! Liever een cakesmash? Ook dat is mogelijk.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.