Cakesmash van Boet – 25-3-2017

 

Vorige week was het zo ver! De stoere Boet van 1 jaar kreeg zijn beleving; Cakesmash. Deze traditie is over komen waaien uit Amerika, maar hier kunnen we er nu ook van genieten.

Bij aankomst is de stoere Boet al helemaal klaar voor zijn shoot. Eerst hebben we een aantal foto’s gemaakt nog zonder de taart erbij. Hierdoor kon Boet een eerst wennen aan ons, de studiosetting en de camera. Dat Boet het naar zijn zin had, is goed terug te zien op de foto’s. Maar toen we de taart erbij haalden begon de pret pas echt! Een beetje spannend was het natuurlijk wel, zo’n enorme taart helemaal voor hem alleen. Maar toen mama vertelde dat de hele taart echt voor Boet was, kwam zijn prachtige glimlach én zijn ondeugende blik direct tevoorschijn. Eerst heel voorzichtig met slechts één vinger proeven of het wel lekker is, maar zodra de eerste botercrème geproefd was kon de cake echt gesmasht worden.

Lieve Boet, wat hebben wij genoten van jouw beleving.

De eerste verjaardag van jouw zoon of dochter is een bijzonder moment, daar horen natuurlijk super toffe foto’s bij! Je kunt de foto’s die wij gemaakt hebben bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodiging van de verjaardagsparty, een leuk fotoboek of een toffe foto voor aan de muur. Alles is mogelijk.

Wil jij ook zo’n toffe beleving voor jouw zoon of dochter? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Meer weten over een cakesmash bij Vos belevingen? Kijk hier.

 


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.