Zakelijke profielfoto

Een zakelijke profielfoto is vandaag de dag erg belangrijk. Je wordt tenslotte het visitekaartje van jouw toekomstige werkgever.  Dan wil je toch ook dat deze gelijk de goede indruk van jou krijgt?  Als je op jouw social media overal dezelfde profielfoto gebruikt, gaan anderen je sneller herkennen.

Je vraagt je wellicht af waarom je geen pasfoto kan gebruiken. Een pasfoto is gemaakt voor een ander doel. Deze is er om je identiteit vast te kunnen stellen. Zeker nu je vandaag de dag niet meer lachend op een pasfoto mag staan, is een zakelijke profielfoto veel aantrekkelijker.

Wil jij jouw zakelijke profielfoto door Vos belevingen laten maken? Je kunt bij ons langskomen, maar wij kunnen met onze mobiele studio ook bij jou langskomen. Super handig ook voor bedrijven.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.