Solliciteren met een video– 11-2016

De banen liggen helaas niet voor het oprapen. Lang niet iedereen krijgt de kans zich te laten zien. Dit is jouw kans om de beste kant van jezelf te laten zien! Solliciteren met een video heeft veel voordelen en wordt soms ook verplicht gesteld door bedrijven. Een eerste indruk kun je maar één keer achterlaten. Niets zo belangrijk dat die indruk dan ook goed is.

Niet iedereen is sterk in het schrijven van een goede brief. Maar bijvoorbeeld wel sterker in verbale communicatie. Zo ook Lennart. ‘Ik laat liever zien wie ik ben, dan dat ik dat op papier probeer te vertellen.’.  Vos belevingen hielp hem door zijn sterke kanten op film te leggen. Een korte snelle clip waardoor de nieuwe werkgever direct een goede en kloppende indruk krijgt van Lennart.

Er is van alles mogelijk bij het maken van sollicitatieclip. Een algemene indruk of daadwerkelijke gericht op de functie en dat allemaal op de manier die jij wenst. Dus laat ons jou helpen bij het vinden van je nieuwe baan! Neem contact met ons op!


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.