Blog Fotografie – Vosfoto – 11-2016

Stop, foto! Mijn vriend wordt er wel eens gek van. Als ik mijn shot zie moet hem maken. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende foto’s gemaakt. Van de landschappen, unieke stadsgezichten, mooie mensen, lieve en bijzondere dieren of de mooiste herinneringen. Elk onderwerp heeft iets unieks.

Afgelopen zomer hebben we een reis gemaakt door het wonderschone land Canada. Iedereen kent het wel; na de vakantie kom je terug met prachtige foto’s, een herinnering voor later. De herinneringen zijn vaak alleen voor eigen gebruik. Maar Vos belevingen maakt hier graag een uitzondering op. Prachtige foto’s van landschappen en steden doen je terug denken aan het moment dat je daar was, of laten je juist dromen om daar heen te gaan. Elke foto heeft voor iedereen een andere betekenis. Zie zo ook deze foto die gemaakt op de Skyline trail in Nova-Scotia, Canada. Voor ons een blik terug, maar misschien voor jou wel het ultime beeld van een droom.

Foto’s hebben een bepaalde waarde en die wil je graag op een mooie plek. Vos belevingen kan jou helpen hiermee. Eén van onze foto’s bij jou aan de muur? Vosfoto aan de muur! Dit kan een foto zijn die wij hebben gemaakt in een van onze trips, maar natuurlijk kunnen we jou helpen met speciale wensen. Wil je bijvoorbeeld een mooie foto van jouw gezin boven de bank of jouw favoriete huisdier in de gang? Neem contact met ons op!


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.