Bruiloft Stadshuis & Heerenhuys te Rotterdam | 9-9-2016 | Colin en Jamilla Kool

Op 9 september waren wij bij de schitterende bruiloft van Colin en Jamilla. En als je allebei een grote connectie voelt met Rotterdam en hij daar op zijn knieën is gegaan om haar te vragen, dan kan het ook niet anders dan dat deze dag in Rotterdam gevierd werd.

De dag begon voor mij bij ‘Kamer 88’ in de woonplaats van het bruidspaar. Hier werd Jamilla omgetoverd tot een schitterende bruid. Nadat haar haar- en make-upsessie erop zat gingen we naar haar ouderlijk huis. Een hele trotse vader van de bruid deed open. Nadat de jurk aangetrokken was kon oma komen om de oorbellen in te hangen. Als zelfs je trotse en stoere broer een traantje moet laten bij het zien van zijn zus als bruid, dan weet je dat de dag niet meer kapot kan.

De nerveuze bruidegom kwam aan in een prachtige oldtimer kever. De reis naar Rotterdam kon beginnen. De huwelijksvoltrekking vond plaats in de Burgerzaal van het stadshuis. Bij binnenkomst in de trouwzaal speelde de pianist. Een prachtige ceremonie was het, waarbij iedereen met een lach en een traan zag hoe de zenuwachtige bruid haar gelofte aan Colin deed, hoe de beiden het Ja-woord gaven en hoe de ringen toch wel soepel om werden gedaan.

Daarna was er een relaxte en heerlijke lunch bij ‘Het Heerenhuys’. Na de lunch zijn we naar de waterkant gegaan en hebben wij het bruidspaar al wandelend en kletsend over de dag op beeld vastgelegd. ’s Avonds was het feest ook in ‘Het Heerenhuys’. Na de openingsdans is het feest losgebarsten tot de vroege uurtjes.

Lieve Colin en Jamilla, wij vonden het een eer om jullie mooie dag vast te leggen! Geniet van jullie herinnering en elkaar.

 

 


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.